ALGEMENE TEKSTEN


GEDACHTEN FORMULEREN

"Ik weet wel wat ik wil vertellen, wat mijn boodschap is, waar mijn inhoud over gaat, maar ... hoe kan ik dat het beste opschrijven?" Dit is een vraag die veel opdrachtgevers stellen als ze contact opnemen met mij. De meeste teksten zitten als het ware al in je hoofd, maar ze komen er niet uit. Tenminste, niet op de manier zoals jij dat graag wilt :)

 

Ik help jou met het formuleren van jouw tekst, het opschrijven van datgene wat jij al hebt bedacht. Ik zorg er ook voor dat de opbouw en indeling overzichtelijk is, zodat jouw publicatie duidelijk en prettig leesbaar is. We werken met korte lijnen samen - ik laat jou steeds zien wat ik gedaan heb - zodat jouw publicatie ook echt van jou blijft. 


PRIVACY

Vanwege privacy-redenen kan ik veel projecten waarvoor ik teksten geschreven heb, niet tonen op mijn website. Ik kan er wel over vertellen. Hieronder vind je een overzicht van mijn projecten.

BROCHURES. FLYERS. ARTIESTENBIOGRAFIE. NIEUWSBRIEVEN. NIEUWSMAGAZINE. KWALITEITSRAPPORT. JAARPLAN. POSTERS. WANDELROUTEBOEKJE. STROOMSCHEMA.

INFOSHEETS. TEKSTEN B1-TAAL MET PICTOGRAMMEN. UITNODIGING. WEBTEKSTEN. 


WEBTEKSTEN


WEBTEKSTEN | MIJN VISIE

Het schrijven van webteksten is vaak een hele uitdaging. Ik neem dan ook slechts zeer sporadisch een opdracht aan. Ik ben wel gefascineerd door webteksten, omdat het schrijven ervan een mooie gelegenheid is om mijn 'touch of magic' toe te kunnen passen (klik in het menu op de pagina 'HELDER' om te begrijpen wat ik bedoel).

 

Ik hou ervan om zodanig te schrijven, dat ik wat magie rondstrooi. Dat doe ik in al mijn teksten. Het bijzondere van webteksten vind ik om te proberen de opdrachtgever als het ware IN de website te laten stappen. Met het effect dat als je de website bekijkt, je het gevoel hebt dat je met de opdrachtgever in contact bent. 


WEBTEKSTEN | VOOR WIE

Ik schrijf alleen webteksten voor mensen die geen gelikte marketing-technieken willen zien op hun website, maar gewoon oprecht en krachtig willen communiceren met de lezers die hun site bezoeken. Wel met bepaalde overtuigingstechnieken, maar eerlijk en authentiek.

 

Opdrachtgevers die ik heb geholpen, waren zelf 'klaar' met hun website die ze door een webdesigner, marketing- of communicatiebureau hadden laten maken. De website voldeed wel, maar ze waren op zoek naar teksten zonder trucjes, manipulatie en beloften. Teksten die beter bij hen pasten. 

 

Wil je een kant-en-klare website met cliché teksten vol roeptoeterige kreten en lege beloften? Dan moet je niet bij mij zijn. Wil je webteksten met overtuigingskracht die echt bij jou passen? Neem dan contact met mij op!