ALGEMENE TEKSTEN


GEDACHTEN FORMULEREN

"Ik weet wel wat ik wil vertellen, wat mijn boodschap is, waar mijn inhoud over gaat, maar ... hoe kan ik dat het beste opschrijven?" Dit is een vraag die veel opdrachtgevers stellen als ze contact opnemen met mij. De meeste teksten zitten als het ware al in je hoofd, maar ze komen er niet uit. Tenminste, niet op de manier zoals jij dat graag wilt :)

 

Ik help jou met het formuleren van jouw tekst, het opschrijven van datgene wat jij al hebt bedacht. Ik zorg er ook voor dat de opbouw en indeling overzichtelijk is, zodat jouw publicatie duidelijk en prettig leesbaar is. We werken met korte lijnen samen - ik laat jou steeds zien wat ik gedaan heb - zodat jouw publicatie ook echt van jou blijft. 


PRIVACY

Vanwege privacy-redenen kan ik veel projecten waarvoor ik teksten geschreven heb, niet tonen op mijn website. Ik kan er wel over vertellen. Hieronder vind je een overzicht van mijn projecten.

BROCHURES. FLYERS. ARTIESTENBIOGRAFIE. NIEUWSBRIEVEN. NIEUWSMAGAZINE. KWALITEITSRAPPORT. JAARPLAN. POSTERS. WANDELROUTEBOEKJE. STROOMSCHEMA.

INFOSHEETS. TEKSTEN B1-TAAL MET PICTOGRAMMEN. UITNODIGING. WEBTEKSTEN. 


WEBTEKSTEN


MARKETING

Het schrijven van webteksten vraagt om specifieke vaardigheden wanneer er sprake is van verwevenheid met marketingtechnieken. Aangezien ik geen marketingspecialist ben, neem ik geen opdrachten aan waarbij marketing echt centraal staat. Ik heb mij wel verdiept in marketing en laat mij graag inspireren door Spiritual Rebel. 

 

MAGIE

Ik vind webteksten fascinerend omdat er een boodschap, visie en call to action in verwerkt wordt. Je wilt mensen via taal op een persoonlijk niveau bereiken en dat is juist mijn passie. Hierin kan ik dan ook de 'magic touch' aanbrengen waarover ik vertel in HELDER. De uitdaging voor mij is om de opdrachtgever als het ware IN de website te laten stappen. Met het effect dat je het gevoel hebt dat je met de opdrachtgever in contact bent. Daar ligt mijn kracht.