EDUCATIEVE TEKSTEN


EMPOWERING

Educatie beschouw ik als een breed begrip dat te maken heeft met onderwijs, opvoeding en vorming. Ik zie educatie ook als het informeren van anderen en het aanbieden of aanleren van tools om beter of makkelijker met iets om te kunnen gaan. Zelf leren handelen, nadenken, uitproberen en oefenen. Dit staat voor mij hierbij centraal. Mijn missie op het gebied van educatie is om anderen te motiveren via empowering taal en activiteiten, zo zelfstandig mogelijk de eigen kracht en wijsheid te ontdekken en gebruiken.


GROWTH MINDSET

Mijn visie op educatie is dat mensen (groot en klein) zich alleen ontwikkelen als ze fouten kunnen en mogen maken en succes kunnen ervaren. Daarom hou ik enorm van het aanleren of intensiveren van een growth mindset. De intentie van educatie is voor mij het stimuleren van inzicht, ontwikkeling en groei. Het liefst op een manier waarbij er ruimte is voor eigen inbreng, talent, creativiteit, passie, gevoelens en gedachten. Een manier waarbij niet alleen een hiaat opgevuld wordt, maar een vuur ontstoken wordt!


MAATWERK

Educatieve uitgaven zijn altijd maatwerk. Als opdrachtgever wil je niet alleen een doel bereiken, maar ook een visie uitdragen. Ik streef ernaar om deze zo goed mogelijk te verweven in de tekst. Bij educatief materiaal is de doelgroep vaak heel gedifferentieerd. Het eindproduct zal voor verschillende niveaus geschikt moeten zijn. Bij dit soort maatwerk is het handig dat je samenwerkt met iemand die een professionele brug kan slaan tussen jouw doel en jouw doelgroep. Dankzij mijn opleidingen en ervaring ben ik breed inzetbaar. En als ik ergens geen kennis over heb of iets niet beheers, ben ik daar ook altijd eerlijk over. Ik neem alleen opdrachten aan als ik zeker weet dat ik de capaciteiten bezit om een mooi eindproduct neer te zetten en mijn 'touch of magic' in de tekst aan te brengen.


RECENSIES