DIENSTEN


Corrigeren 

Wil je dat de spelling, grammatica en interpunctie (leestekens) in jouw tekst wordt gecontroleerd? Wil je dat we als extra service de tekst ook filteren op verkeerd gebruikte woorden en uitdrukkingen? Laat dan jouw tekst corrigeren.


Redigeren 

Wil je dat jouw tekst gecorrigeerd wordt en de spelling, stijl en opbouw in jouw tekst wordt gecontroleerd? Wil je dat wij meekijken naar de leesbaarheid, aantrekkelijkheid en doelgerichtheid van de tekst? Wil je weten of jouw boodschap goed overkomt en het duidelijk is wat je aan de lezer wilt overbrengen? Wil je dat jouw tekst nog krachtiger wordt? Laat de tekst dan redigeren.


Bewerken 

Wil je dat jouw tekst wordt aangevuld of herschreven? Laat dan jouw tekst bewerken

 

Kies ook voor bewerken als je een tekst aan wilt laten sluiten bij de doelgroep, zoals in educatieve of informatieve teksten, kinderboeken, lesmateriaal of nieuwsbrieven. 

 


Schrijven 

Wil je een tekst creëren die gebaseerd is op jouw eigen specifieke informatie, doelgroep en wensen? Laat dan een tekst schrijven

 


Vertalen 

Je hebt een Engelstalige tekst die je wilt vertalen naar het Nederlands. Je wilt dat de tekst niet alleen correct vertaald wordt, maar ook goed leesbaar is en afgestemd is op jouw doel en doelgroep. Laat dan jouw tekst vertalen.

 

 

 


www.tekstschrijver-info.nl