HELDER


EEN 'TOUCH OF MAGIC'

Als ik kon toveren ... dan knipte ik nu met mijn vingers of zwaaide ik met een toverstaf en had ik een tekst geschreven die gelijk helemaal naar mijn zin is. Ken je dat gevoel? Heb je dat gevoel?

 

Eerlijk is eerlijk: ik wil je graag helpen met mijn diensten, maar ik stimuleer ook graag mensen om dingen zelf te doen. Grenzen verleggen, een kracht aanboren bij jezelf die je nog niet kende. Want natuurlijk kun je zelf prima teksten schrijven, kun je de spellingscontrole aanzetten, ben je een expert op jouw vakgebied en weet je alle ins en outs van de doelgroep. Maar ja, aan de andere kant ... je kunt ook zelf je nagels knippen en toch biedt een pedicure iets extra's dat je zelf niet kunt, je kunt heerlijk koken maar het eten van een chef in een restaurant ... hmmm, zalig. Die 'magic touch' van een specialist is dan net datgene wat je soms nodig hebt. Dus: heb je het gevoel dat je hulp kunt gebruiken? Zoek je naar een specialist die kan 'toveren' met taal? Dan ben je hier bij HELDER aan het juiste adres. 

Wat is het voordeel van het inhuren van een tekstbureau? Ik zorg ervoor dat jouw gedachten en ideeën worden verwoord in een krachtige en aantrekkelijke tekst. Ik zal jouw tekst verbeteren, soms een onderdeel vervangen, herschrijven of anders indelen. Zo maak ik de tekst goed en fijn leesbaar. Ik breng mijn 'touch of magic' aan, waardoor jouw tekst of opzet een metamorfose krijgt. Door tijdens het schrijfproces samen te blijven overleggen, maken we de tekst helemaal naar jouw wens. 

Laten we aan de slag gaan. We onderzoeken eerst wat jij wilt met jouw tekst. We brengen de twijfelpunten in kaart en pakken ze voor jou en/of samen met jou aan. We focussen op de belangrijkste onderdelen in de tekst en zorgen ervoor dat deze zo optimaal mogelijk weergegeven worden. Ik zorg ervoor dat jij de tekst na aanlevering direct kunt inzetten voor het doel dat jij ermee hebt.

 

Voor elke tekst is een eigen, specifieke aanpak nodig. Vaak zijn meerdere diensten nodig om jouw tekst gebruiksklaar te maken. Samen bespreken we welke diensten nodig zijn om jouw doel te bereiken. Je kunt een keuze maken uit: corrigeren, redigeren, bewerken, schrijven of vertalen.