HELDER


TEKSTTWIJFEL EN EEN TOUCH OF MAGIC

Je hebt een mooie tekst geschreven of je hebt een goed idee voor een tekst. Je hebt alle informatie verwerkt of verzameld. Jouw tekst is al geschreven of je wilt deze gaan schrijven. Je weet precies wat jouw doel is. Wie kan deze tekst dan het beste schrijven? Jij zelf toch? Of niet? 

 

Als er 'iets' is dat jou aan het twijfelen brengt over jouw tekst, kun je een tekstschrijver inhuren. Jij bent nu op deze website aan het rondkijken, niet voor niets natuurlijk ... heb je het gevoel dat je wat hulp kunt gebruiken bij een tekst? Heb je last van teksttwijfel? Zoek je naar een 'touch of magic' om jouw tekst op te stellen of beter te maken?  Wil je dat de ideeën die in jouw hoofd zitten ook zo overgebracht worden aan de lezers? Dan ben je hier bij HELDER aan het juiste adres. 

Heb je tekstschrijvertwijfel? Begrijpelijk. Er zijn zoveel redenen om zelf jouw tekst te schrijven.  Je kunt immers zelf prima teksten schrijven, weet precies wat je wilt vertellen, bent een expert op jouw vakgebied of op het gebied van het onderwerp en weet alle ins en outs van de doelgroep. Allemaal goede redenen om de tekst in eigen handen te houden.

 

Wat is de drempel voor het inhuren van een tekstschrijver? De meest genoemde reden is: 'dan is de tekst niet meer van mij'. Het grote twijfelpunt is vaak: gaat de tekstschrijver iets met mijn tekst doen waar ik het niet mee eens ben of waar ik mijzelf of mijn doel niet meer in herken? Het antwoord van HELDER is: 'nee'. De tekst wordt in overleg en samenspraak beter gemaakt en blijft daardoor helemaal 'van jou'.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw gedachten en ideeën worden verwoord in een krachtige en aantrekkelijke tekst. We schuiven, verbeteren, vervangen, herschrijven, delen anders in en maken de tekst goed en fijn leesbaar. Wij brengen met onze kennis en ervaring een 'touch of magic' aan, waardoor jouw tekst een metamorfose krijgt. Door tijdens het schrijfproces samen te blijven overleggen, maken we de tekst helemaal naar jouw wens. 

Laten we aan de slag gaan. We onderzoeken eerst wat jij wilt met jouw tekst. We brengen de twijfelpunten in kaart en pakken ze voor jou en/of samen met jou aan. Wij zorgen ervoor dat jouw tekst wordt zoals je dat wilt en jij de tekst kunt inzetten voor het doel dat jij ermee hebt.

 

Voor elke tekst is een eigen, specifieke aanpak nodig.

Je kunt kiezen van welke dienst je gebruik wilt maken: corrigeren, redigeren, bewerken, schrijven of vertalen.